Prosta delovna mesta: Zidar, komunalni delavec

19. 2. 2019
Obvestila
Rok za prijavo: 28. 2. 2019

Komunala, javno podjetje d.o.o. objavlja razpis za prosta delovna mesta zidarja in komunalnega delavca.

Za delovno mesto Zidar I. sta prosti dve delovni mesti za nedoločen čas s polnim delovnim časom in s poskusnim delom. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja) in 6 mesecev delovnih izkušenj, tehnična smer. Zaželeno je vozniško dovoljenje B kategorije ter posamezna znanja iz stroke ter morebitni dodatni tečaji.

Za delovno mesto Komunalni delavec  I. je prosto eno delovno mesto za določen čas 3 mesece, s polnim delovnim časom. Zahtevana je nižja poklicna izobrazba in 6 mesecev dela ali srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja). Zaželeno je vozniško dovoljenje B, C kategorije, vozniško dovoljenje za traktor in usposobljenost za upravljanje s kmetijskiomi in drugimi priključki ter usposobljenost za delo z motorno žago.

Za delovno mesto Komunalni delavec  II. je prosto eno delovno mesto za določen čas 3 mesece, s polnim delovnim časom. Zahtevana je nižja poklicna izobrazba in 6 mesecev dela ali srednja poklicna izobrazba (IV. stopnja). Zaželeno je vozniško dovoljenje B, C kategorije, vozniško dovoljenje za traktor in usposobljenost za upravljanje s kmetijskiomi in drugimi priključki ter usposobljenost za delo z motorno žago.

Rok za prijavo je 28. februar 2019. Prijave je potrebno oddati v kadrovski službi podjetja Komunala, javno podjetje d.o.o.