Konec kopalne sezone s skupino Novi Fosili

novi-fosili.jpg

NOVI FOSILI

#endofsummer #poolparty  

PETEK 02.09.2022 ob 20:00 uri 
Letno kopališče Murska Sobota 

Ob izteku kopalne sezone in letnih počitnic vas vabimo na druženje na prijetni lokaciji ob bazenu z legendarnimi Novimi fosili. V prijetnem ambientu se bomo zabavali ob poslušanju njihovih zimzelenih uspešnic. 

NOVI FOSILI, s svojo glasbo že več kot 50 let navdušujejo številne ljubitelje zabavne glasbe. 

 

PRODAJA KART IN REZERVACIJE 

Vstopnice za dogodek so v predprodaji po nižji ceni na voljo na blagajni podjetja Komunala d.o.o., Kopališka ulica 2 od 07:30 do 14:30 ure in na blagajni »Zlati delfinček« letnega kopališča v Murski Soboti od 09:00 do 20:00 ure, ter na spletnem portalu http://www.eventim.si.

 

CENE VSTOPNIC* 

Cene vstopnic v 1. predprodaji, do nedelje, 31. julija: 

16 EUR – samo #endofsummer #poolparty
19 EUR – #endofsummer #poolparty + dnevna karta za kopališče 

 

Cene vstopnic v 2. predprodaji, od ponedeljka, 01. avgusta do ponedeljka 15. avgusta: 

19 EUR – samo #endofsummer #poolparty
22 EUR – #endofsummer #poolparty + dnevna karta za kopališče 

 

Cene vstopnic v 3. predprodaji, od torka, 16. avgusta do četrtka 01. septembra: 

22 EUR – samo #endofsummer #poolparty
25 EUR – #endofsummer #poolparty + dnevna karta za kopališče 

 

Cene vstopnic na dan prireditve: 

25 EUR – samo #endofsummer #poolparty 

 

*Vse cene so z vračunanim 9,5% DDV. 

Vstopnice lahko rezervirate tudi preko email naslova: info@komunalams.si. Prejeli boste povratno sporočilo o rezervaciji, kjer bo zapisan tudi način plačila in prevzema vstopnic. V kolikor ne dobite povratnega sporočila, vaša rezervacija ni urejena. Vstopnice so rezervirane 3 dni; če se v tem roku vstopnice ne plačajo oz. prevzamejo, rezervacija več ni veljavna. 

Organizator si pridržuje pravico odpovedi prireditve iz kateregakoli razloga. V primeru neizvedbe prireditve iz kateregakoli razloga (npr. zaradi odpovedi, ipd), se kupnina za vstopnice kupcem vstopnic (na blagajni Komunala d.o.o. in Zlati delfinček) povrne. Kupnina za kupljene vstopnice na portalu Eventim.si, v primeru odpovedi dogodka povrne podjetje Eventim SI d.o.o. 

Če organizator ugotovi, da obiskovalec dogodka predloži ponarejeno karto, lahko obiskovalca odslovi in obvesti organe pregona. 

V primeru spremenjenih epidemioloških razmer si naročnik pridržuje pravico do odpovedi dogodka ali uvedbo ukrepov in priporočil za zajezitev novega koronavirusa ob izvedbi dogodka.